Despre

RADIO OK

01. CINE SUNTEM NOI?

    Suntem un proiect sau statie online, ne dedicam tuturor celor ce ne asculta zi de zi si nu in ultimul rand celor care ne sustin neconditionat.

NOTA: Momentam nu efectual plati pentru serviciile celor care contribuie cu ceva anume la site, sau la realizator de emisiila radio, cei care contribuie financiar, sau fac emisii, o fac de buna voie si nesiliti de cineva, VOLUNTARIAT. 

02. DATA ``NASTERI``

Proiectul Radio OK a luat fiinta la data de 15-08-2015 in Marea Britanie

03. C.E.O - FONDATORI

La data infiintari acestui proiect a fost Cristina ceea care in Marea Britanie l-a oficializat ca firma ( LTD ) PFA, tot in anul infiintari au inregistrat si domeniu radiook.co.uk, in anul 2019 domeniu si firma au fost inchise pe motive personale, in 2021 Alexandru Florian din Romania – Cluj-Napoca a decis sa-l redeschida, de asemenea sa inregistreze si domeniul radiook.ro, domeniu inregistrat la ROTLD tot in anul 2021.

 

Drepturile de autor sunt rezervate de Alexandru Florian

04. DJs

Realizatori de emisii/emisiuni tematice si mai putin tematice stabili este decat Alexandru Florian, DJ Vlad Rusu

05. GENURI DE MUZICA

Radio OK vine cu mare paleta de genuri muzicale, genuri precum: Dance, Trance (si alte genuri din categoria Trance), Populara, Rock-Roll (si alte genuri din categoria Rock), House, Tehno, Clubing (CLUB), R&B, Hip-Hop (Romanesc & Straina), Rap, Urban, Folk, Top40, Hits, Comercial.

06. ECHIPA

C.E.O – Alexandru Florian

Admin Chat (XAT) – Alexandra

Design Chat (XAT) Ady aka Strong

Voicer-Overi – Vasy Capra, Alexandru Florian

9427

Comerciala

5445

Dance

4590

Trance

4818

Rock-Roll

Our DJs

Meet Our Djs

Pellentesque mattis mauris ac tortor volutpat, eu fermentum sapien euismod. In id tempus metus. Donec eu volutpat nibh, in maximus ligula.

Upcoming events and special offers

Get Weekly Newsletters